Hoe het begon...


Het advocatenkantoor Mertens-Law werd in 1976 opgericht als een éénmanszaak door Mr. Roland Mertens. Sindsdien is het op korte termijn uitgegroeid tot een bloeiende praktijk met een heel team van enthousiaste medewerkers.

Wat is een boutique advocatenkantoor?


Een boutique advocatenkantoor is een gespecialiseerd, kleiner kantoor. Het staat voor kwaliteit en expertise en richt zich niet op een full service juridische adviespraktijk, maar op een niche rechtsgebied. Voor sommige zaken is nu eenmaal de beste expert in het vak nodig, iemand die niet alle mogelijke rechtsgebieden wil beheersen, maar die zich gespecialiseerd heeft in een welbepaald onderdeel. Zo kunnen cliënten erop vertrouwen dat hun advocaat binnen dat rechtsgebied de meeste kennis heeft, de nieuwste jurisprudentie op de voet volgt of zelfs betrokken is geweest bij recente jurisprudentie. MERTENS-LAW is zo’n boutique kantoor voor alles wat aansprakelijkheids- en verzekeringsrecht betreft.

Onze missie


Het kantoor focust op die rechtsdomeinen die de verzekeringssector aanbelangen, waaronder aansprakelijkheidsrecht, bouwrecht, verkeersrecht, internationaal recht, fraude, letselschade, arbeidsongevallen, brandverzekering, polisbetwistingen allerlei.

Vanuit de passie om anderen te overtuigen van onze inzichten in al deze complexe juridische materies, willen wij u met raad en daad bijstaan. Met onze jarenlange ervaring en expertise geven wij heldere antwoorden op uw vragen en bieden wij u de meest optimale oplossing. Geen procedure om de procedure, maar een no-nonsenseaanpak. We streven naar dialoog waar mogelijk en staan garant voor een toegewijde procesvoering wanneer nodig. Daarbij trachten wij u steeds nauwgezet op de hoogte te houden.