Hoe het begon...


Het advocatenkantoor Mertens-Law werd in 1976 opgericht als een éénmanszaak door Mr. Roland Mertens. Sindsdien is het op korte termijn uitgegroeid tot een bloeiende praktijk met een heel team van enthousiaste medewerkers.

Onze missie


Het fundament van Mertens-Law is de verzekeringswereld. Het kantoor focust dan ook op die rechtsdomeinen die de verzekeringssector aanbelangen, waaronder aansprakelijkheidsrecht, bouwrecht, verkeersrecht, internationaal recht, fraude, letselschade, arbeidsongevallen, brandverzekering, polisbetwistingen allerlei.

Vanuit de passie om anderen te overtuigen van onze inzichten in al deze complexe juridische materies, willen wij u met raad en daad bijstaan. Met onze jarenlange ervaring en expertise geven wij heldere antwoorden op uw vragen en bieden wij u de meest optimale oplossing. Geen procedure om de procedure, maar een no-nonsenseaanpak. We streven naar dialoog waar mogelijk en staan garant voor een toegewijde procesvoering wanneer nodig. Daarbij trachten wij u steeds nauwgezet op de hoogte te houden.